Моментът, избран за инцидента с главния прокурор на Република България

...
Моментът, избран за инцидента с главния прокурор на Република България
Коментари Харесай

LIBERTA.BG: До часове Иван Гешев пристига в САЩ

Моментът, определен за случая с основния прокурор на Република България Иван Гешев не е инцидентен, а част от посланието. Изявлението за наличието на фамилията на Гешев в бронирания автомобил не е гаф, а предизвестие. Външни наблюдаващи и разследващи служби са в течение с процесите у нас и са безапелационни, че гърмежът не е инсцениран от Иван Гешев. До часове Иван Гешев идва в Съединени американски щати. Това твърди уеб сайтът LIBERTA.BG.

Целите на атентата против основния прокурор Иван Гешев са три - да бъде сплашен, предизвестен и дискредитиран. Профанизирането в общественото пространство на комплицирания проблем, зад който има предистория, водеща към подготовката за бъдещи интернационалните интервенции в партньорство със Съединени американски щати, обслужва ползите на основни фигури от най-високите политико-олигархични етажи на властта в България с голям запас и техните задгранични активи в Република Турция, измежду които има съответна личност, за която същинският претекст за бомбената офанзива би трябвало да остане вечно прикрит от светлините на прожекторите.

Инсценираният атентат е квалифициран и изпълнен извънредно професионално и координирано за реализиране на главните цели. Количеството взривно вещество и мястото на залагане са точно определени, тъй че возеният в брониран автомобил основен магистрат да не бъде физически обиден.

Моментът на гърмежа не е инцидентен. Случва се директно след пътуването на Иван Гешев до Молдова и до Украйна по покана на основните прокурори на страните, с които подписва меморандум за съдействие, и тъкмо преди отпътуването му за Република Турция, където ще има среща прокурори. А всичко това е обвързвано и с незнайния до този миг факт, че основният прокурор на България е постигнал договореност за цялостно съдействие със Съединени американски щати по следствия и разкрития, свързани с олигарси, политически и длъжностни лица и „ тъмните “ им авори зад граница, гласи обявата.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР