Момчилградското село Груево беше една от спирките на предизборния лъч

...
Момчилградското село Груево беше една от спирките на предизборния лъч
Коментари Харесай

Карадайъ в Груево: Време е ДПС да бъде част от управлението на България

 izbori_2023_v1_014

Момчилградското село Груево беше една от спирките на предизборния лъч на Движение за права и свободи. Кандидати за депутати и деятели на Движението за права и свободи поставиха венци и цветя пред паметника, повдигнат в памет на трите жертви на така наречен възродителен развой.

 Груево1

 

Последва среща с жителите на село Груево. На нея участваха ръководителят на Движение за права и свободи и лидер на кърджалийската листа Мустафа Карадайъ, евродепутатът от Движение за права и свободи Хатидже Алиева - Вели, регионалният водач на Движение за права и свободи Ресми Мурад, претендентите за народни представители от Движение за права и свободи Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шефкед, Павлин Кръстев, Илкнур Кязим и Зюлфие Ибрямова, някогашните депутати на Движение за права и свободи от района Ремзи Осман, Ердинч Хайрула, Муккадес Налбант, някогашният обществен министър доктор Хасан Адемов, който дава отговор за обществената политика на Движение за права и свободи.

 

 Груево2

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ направи ретроспекция на случилото се през последните 25 години в България. Подчерта, че ръководството на Движение за права и свободи в интервала 2001 - 2009 година е стопило дълга на България от 17,5 милиарда да 1,5 милиарда лева А при ръководството на Бойко Борисов дългът още веднъж набъбна на близо 20 милиарда лв., а през последните 2 години е повишен на 40 милиарда лв..

 

" Време е Движение за права и свободи да бъде част от идващото ръководство на България, с цел да бъдат решени натрупалите се през годините проблеми ", съобщи Мустафа Карадайъ. Той прикани присъстващите да гласоподават с разсъдък, тъй като единствено с разсъдък, отговорност и разговор, тъй като единствено по този начин страната ни ще се оправи с възходящата беднотия.

 

 Груево3

" Следващата ни цел откакто спрем прогресивното обедняване, ще бъде да достигнем междинните европейски приходи ", сподели още Мустафа Карадайъ.

" Ползотворният разговор с хората и прецизното осъществяване на поетите задължения е управнически модел, който би послужил за образец на национално равнище. Това е моделът, заложен от Движение за права и свободи - за разговор, разсъдък и отговорност ", съобщи претендентът за народен представител и кмет на Момчилград Илкнур Кязим.

 

" Дневният ред на хората са ниските приходи и инфлацията. Трябват ограничения против обедняването. Трябва дневният ред на хората да влезе в Народното събрание ", сподели доктор Хасан Адемов. Той добави, че само Движение за права и свободи знае по какъв начин се смъква инфлация и напомни, че партията към този момент го е правила, когато беше в ръководството на България в интервала 2001-2009 година.
" За нас е значимо да представим предизборната ни стратегия пред жителите на всяко едно обитаемо място в района, тъй като в нея се оферират действителни решения на всички належащи проблеми в България ", акцентира регионалният водач на Движение за права и свободи Ресми Мурад.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР