Момчето е откарано в болница Addenbrooke в Кеймбридж в критично

...
Момчето е откарано в болница Addenbrooke в Кеймбридж в критично
Коментари Харесай

Момче, на 12 години, в критично състояние, след като е било ударено от мълния на училищен футболен турнир в Хартфордшър

Момчето е откарано в болница Addenbrooke в Кеймбридж в сериозно положение, съгласно Службата за кола за спешна помощ на Източна Англия.

Мъжът беше откаран в болница „ Принцеса Александра “ в Харлоу за по-нататъшни грижи.

Службата за кола за спешна помощ в Източна Англия сподели: „ Бяхме потърсени в 17:16 със известия, че двама души, 12-годишен -старо момче и мъж на към 50 години бяха ударени от гръмотевица на Welwyn Road, Хертфорд.

„ Изпратихме въздушна кола за спешна помощ на Източна Англия, две коли на чиновници на кола за спешна помощ, кола за спешна помощ, транспортно средство BASICS и бърз автомобил за реагиране.

„ Детето беше откарано в болница Addenbrooke в сериозно положение, а мъжът беше откаран в болница „ Принцеса Александра “ за по-нататъшни грижи. И двамата бяха превозени с наземна кола за спешна помощ.

“ Бихме желали да благодарим на нашите сътрудници от службите за незабавна помощ и членовете на обществеността на мястото на случая, които оказаха първа помощ и CPR, до момента в който нашите екипи бяха на път. "

Директорът на учебното заведение сподели, че детето е взело участие в случая беше от друго локално учебно заведение.

В обява във Фейсбук в понеделник той написа: „ За страдание, по време на шампионата имаше гръмотевица, която засегна няколко души, двама от които, един възрастен и един възпитаник от друго локално приблизително учебно заведение, бяха откарани в болница за лекуване.

„ Целият личен състав на The Sele School, по-широката учебна общественост и аз бихме желали да благодарим на службите за незабавна помощ, родителите и чиновниците, които участваха на мач и бяха толкоз потребни, както и нашите първи помощници, които свършиха невероятна работа, до момента в който чакаха незабавните служби да отговорят.

„ Нашите положителни пожелания и мисли са с хората, които бяха ранени. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР