Момчето е добре, държи се. Мисля, че няма да има

...
Момчето е добре, държи се. Мисля, че няма да има
Коментари Харесай

Родителите На Нападнатите С Брадва Курсанти С Разтърсващи Разкрития За Зверството!

„ Момчето е добре, държи се. Мисля, че няма да има проблеми. Изпитвам яд, тъй като не може някакъв разбеснял се човек да заплашва живота на пет деца. За мен този човек би трябвало да се съди за опит за преднамерено ликвидиране. Той заплашва живота на тези деца “, съобщи бащата Йордан Банзов.



Господин Вълчев, татко единственото момиче, пътували в колата, разяснява яростно: „ За мен е просто мъжко момиче. Благодаря ѝ, че се държи по този начин. Той (нападателят) е кандидат-убиец. Пътувал е с някаква жена. Тя нито е арестувана, нито има някакво обвиняване против нея. Сигурно тя в този момент пътува и отива на следващия митинг. Но несъмнено отново е на пътя и може отново някои деца да заплаши. Само след няколко дни други родители ще гледат по уеб сайтове всякакви вести и всякакви политици да излизат на право на отговор “.

Йорданка Касъров, майка на Доньо Касъров, съобщи: „ Това са почтени дечица, които са курсанти. Този човек, щом е публично рисков и рецидивист, значи ще го направи още веднъж.

Петият потърпевш е Николай Радилов.

Курсантите ще бъдат разпитвани през днешния ден в Казанлък.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР