Момчетата са от Омуртаг Загиналите момчета, чиито изгорели тела бяха

...
Момчетата са от Омуртаг Загиналите момчета, чиито изгорели тела бяха
Коментари Харесай

Изгорелите трима млади мъже край Трън са търсели трюфели, работи се по две версии за инцидента


Момчетата са от Омуртаг

Загиналите момчета, чиито изгорели тела бяха открити в автомобил край Трън, са от Омуртаг. Те са на 18, 22 и 26 години. Окръжна прокуратура в Перник е образувала досъдебно произвеждане за палеж, от който е последвала гибел, оповестиха на брифинг от държавното обвиняване.

Работи се по версиите за пожар, породен от техническа нередовност или тенденциозен палеж. Обгорелият джип е открит в мъчно проходима гориста околност сред селата Рани луг и Насалевци, в региона на граничната пирамида.

„ Момчетата са събирали трюфели. Сигналът е подаден от родственик на едната от жертвите. След като на 20-ти декември не е съумял да се свърже по телефона, почнало търсене и са разкрили димящите остатъци на автомобила. Трябва да се удостовери и самоличността на лицата, които са обгорели ”, споделиха още от прокуратурата. 

Освен обгорените човешки тела, в автомобила са открити и остатъци от две животни, евентуално кучета, само че експертиза ще откри това. Според прокуратурата е допустимо животните да са били употребявани за откриването на трюфели.

Автомобилът, с който са пътували тримата е бил с газова уредба. Те не са идвали в региона на Трън за първи път. Инцидентът е станал в гориста околност.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР