Момчетата от Тръстеник се наложиха с 5:3 във финалната среща

...
Момчетата от Тръстеник се наложиха с 5:3 във финалната среща
Коментари Харесай

Баята Тръстеник триумфира в първия квалификационен турнир от Проект 2020 на БФС и БАМФ

Момчетата от Тръстеник се постановиха с 5:3 във финалната среща против домакините от Вихър. На трето място приключи тимът на Верните, четвърто място за Leeds United. За най-хубав вратар бе избран Илиян Харалампиев, най-техничен играч Светлин Борисов, голмайстор Любомир Тодоров. За звезда на шампионата бе отличен Петър Гунчев, който получи премия фланелка на Националния тим на България.

Главният координатор на БАМФ и шеф шампионати " Проект 2020 " Димитър Николов връчи признателен плакет на Община Гулянци за поддръжка и принос в популяризирането на всеобщия футбол в района. Футболният шампионат в гр. Гулянци е от поредицата 8 квалификационни шампионата по стратегия " Хайде да ритаме " на БФС за развиването на футбола, проведени от БАМФ.

16-те най-хубави тима ще вземат присъединяване във финалния шампионат в " Домът на футбола " в Бояна, определяйки абсолютния първенец, печелейки огромната премия - пътешестване в чужбина за дуел онлайн от европейските шампионати по футбол. Следващият шампионат е в гр. Искър на 8-9 август
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР