Момчета и млади мъже се заеха да помогнат на болно

...
Момчета и млади мъже се заеха да помогнат на болно
Коментари Харесай

Момчета играят футбол, за да съберат пари за операция на Мирон

Момчета и млади мъже се заеха да оказват помощ на болно момче от Ловеч, което събира пари за бъбречна трансплантация в Турция. Историята на Мирон трогна мнозина и по тази причина хората се провеждат, с цел да дадат рамо и късмет на момчето да живее. Едва 12-годишно то чува тежката диагноза. След години на хемодиализа му е трансплантиран бъбрек, който обаче по-късно стопира да работи. Сега лекари от Турция са подготвени да създадат трансплантация, а донор ще е майката на Мирон, прецизира уеб сайтът „ Kmeta.bg “.

За да се случи чудото във „ Facebook “ се провежда футболен шампионат на дребни порти във формат 5+1 играчи с двустранна игра в две полувремена по 10 минути с дата и начало на събитието - 02.11.2019г. от 9:00 до 12:00 в RD SPORT. Ще се събира сума от всеки тим на стойност 100 лева които ще бъдат сложени от капитаните на тимовете в кутия за благотворителната самодейност. Кампанията можете да откриете ТУК.

" БЛАГОДАРИМ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА АДМИНИСТРАЦИЯТА НА RD SPORT ЗА ТОЗИ ХУМАНЕН ЖЕСТ, ИМЕННО ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ФУТБОЛНИТЕ ТЕРЕНИ БЕЗ НИКАКЪВ ДИВИДЕНТ! ЗАЯВКАТА СИ ЗА УЧАСТИЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКИ ОТБОРИ ЧРЕЗ ПУБЛИЧНИЯ ИВЕНТ ВЪВ ФЕЙСБУК И НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА СЪБИТИЕТО: КОНСТАНТИН ЯНКОВ, АЛЕКСАНДЪР ДАКОВ, БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! ( чака се от тимовете да се явят в цялостен състав в 9:00 за тегленето на самобитен жребий).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР