Момченцето карало велосипеда си, а на няколко метра били родителите

...
Момченцето карало велосипеда си, а на няколко метра били родителите
Коментари Харесай

Пуснаха Предсрочно Сапунджиев, Който Прегази И Уби На Място Малкия Паоло

Момченцето карало велосипеда си, а на няколко метра били родителите му Иван и Красимира Иванови и неговата близначка Анжела. Паоло почина на място.

След като делото мина на три правосъдни инстанции, Върховният касационен съд удостовери 6-годишната ефикасна присъда на 47-годишния мъж, която бе постановена при скъсен правосъден развой. Георги Сапунджиев бе лишен и от правото да кара за период от 8 години.

Старозагорецът самичък подал молба до окръжните магистрати да бъде освободен предварително, защото е излежал половината от наказването си и няма прегрешения.

Съдът реши, че молбата му ще бъде задоволена, защото не е имал прегрешения в затворническото общежитие и е работил във външна компания. Освен това посочил " блестящи резултати " на курс по отговорно шофиране, който посещавал, до момента в който изтърпявал наказването си.

Според магистратите, затворническата администрация и психолозите, рискът Георги Сапунджиев да извърши същото закононарушение е невисок. През идващите две години обаче той ще се среща с пробационен служащ на адреса си в село Змейово.

Днес Сапунджиев се яви в съда без юристи, като резервира цялостно безмълвие пред публицистите.

Решението на Окръжния съд в Стара Загора обаче не е дефинитивно и предстои на обжалване в едноседмичен период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР