Момче от Австралия говори така, като че ли в предишния

...
Момче от Австралия говори така, като че ли в предишния
Коментари Харесай

4-годишно момче от Австралия: Това съм аз, когато бях принцеса Даяна!

Момче от Австралия приказва по този начин, сякаш в предходния си живот е било принцеса Даяна. 4-годишният австралиец Били Кембъл не е имал време да се научи да приказва добре, когато почнал да споделя за английското кралско семейство и изключително за “двете му момчета, Уилям и Хари ”. В допълнение, той разказва с огромни детайлности замъка Балморал (Balmoral Castle), който от дълго време е дом на членове на кралското семейство. Всички тези странности, съгласно татко му, телевизионният водещ Дейвид Кембъл, демонстрират, че в предишния си живот сина му е бил не някой различен, а принцеса Даяна. Всичко почнало, когато Били е на 2-годишна възраст. Той инцидентно видял фотография с принцеса Даяна в стаята на майка си и незабавно я показал с пръст и споделил: “Това съм аз, когато бях принцеса! ” Тогава Били започнал да споделя, че когато е бил принцеса, е имал брат Джон, само че той умира преди да се роди. Даяна е имала брат Джон, който е умрял преди тя да бъде родена. След това, детето започнало да демонстрира на фотоси принцовете Хари и Уилям и да ги назовава „ моите момчета “. Когато го попитали кои са тези момчета, детето споделило: „ Синовете ми. “ По-късно, Били почнал да приказва за “замъка с чудесата ”, в който мъжете били облечени с поли, а по стените имало нарисувани еднорози. Всичко това е в описанието на шотландския палат Балморал, в който в миналото принцеса Даяна чествала Коледа. Особено, еднорозите са знак на Шотландия и в този палат има доста барелефи и емблеми с тези изображения.



Самият Били никога не е ходил в Шотландия и, несъмнено, не е виждал този палат. Нещо повече, никой в ​​семейството му не се е интересувал от Шотландия и детето не е научавало нищо за това. Четете още: Момиче предсказало ужасната си гибел в пожар Но, най-ужасяващите думи на Били са тази, в която той наподобява загатва автомобилната злополука в Париж, в която Диана умира. Майка му показала снимка на лейди Ди и Били споделил: “Тук към момента съм принцеса. Тогава имаше доста сирени и към този момент не бях принцеса. ” Дейвид Кембъл споделя: „ Не знам по какъв начин да отвръщам на това. Може би, когато Били порасне, ще не помни за всичко това. Но, може би в действителност в предходен живот е бил принцеса Даяна. ”



Принцеса Даяна почина преди 22 години на 31 август 1997 година, когато е в Мерцедес, който се движи с висока скорост, пробвайки се да се откъсне от колите на папараците. В тунела на моста Алма (Pont de l’Alma), в Париж, колата блъска в дирек.



31 август 1997 година, тунела на моста Алма в Париж. Място на случая с принцеса Даяна Принцесата е жива още известно време, само че сърцето й стопира, когато парамедиците я изваждат от колата. Тя е била съживена, сърцето й е почнало да бие, само че няколко часа по-късно, умира в болница. Заедно с нея, в този случай умират нейният другар Доди ал Файед и Анри Пол, водачът на мерцедеса.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР