Момче от Англия, изчезнало в Испания през 2017 г., е

...
Момче от Англия, изчезнало в Испания през 2017 г., е
Коментари Харесай

Във Франция откриха дете от Англия, изчезнало преди шест години

Момче от Англия, изчезнало в Испания през 2017 година, е намерено във Франция, заяви Sky News, представена от Plovdiv24.17-годишно английско момче, изчезнало през 2017 година, е открито във Франция и съгласно френските управляващи скоро ще се завърне вкъщи.

Алекс Бейти от Олдъм, Голям Манчестър, изчезва по време на отмора в Испания с майка си и дядо си, когато е бил на 11 години.

След шест години в неизвесност той е открит в град Ревел, покрай южния френски град Тулуза, рано сутринта в сряда (13 декември).

Междувременно студент по медицина е съобщил пред френските медии, че е забелязал Алекс да се разхожда през нощта в пороен дъжд и му е предложил да го закара.

След като в началото му дал подправено име, Алекс му разказал историята си и декларирал, че повече от четири дни е вървял в планината в опит да се върне в Англия.

Алекс твърди, че е бил похитен от майка си и е живял в първокласна къща в Испания с към 10 души като част от " духовна общественост “, преди да дойде във Франция към 2021 година

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР