Момче на осем години стана на колата, блъснала хора по

...
Момче на осем години стана на колата, блъснала хора по
Коментари Харесай

Стана ясно коя е шестата жертва от инцидента в Уокеша

Момче на осем години стана на колата, блъснала хора по време на коледния церемониал в град Уокеша, в щата Уисконсин, съобщи Асошиейтед прес.

Детето беше тежко ранено и е умряло в болница. 12-годишният му брат, с който умрялото момче било на парада, беше изписан от болничното заведение .

За петимата починали на възраст от 52 до 81 години стана известно няколко часа след случая.
 Заподозреният за касапницата на коледния церемониал в Уисконсин бил освободен под гаранция
Заподозреният за касапницата на коледния церемониал в Уисконсин бил освободен под гаранция

Властите обаче изключват тероризъм като претекст

Броят на ранените се е нараснал от 48 на 62 души .

В неделя вечерта, в Уокеша, червен джип разруши бариери с висока скорост и се заби в хора на коледния церемониал. Шофьорът, управлявал колата, е арестуван.

По време на следствието се оказа, че 39-годишният Даръл Брукс е предизвикал нещастието след фамилна свада. Той беше упрекнат в пет обвинявания за ликвидиране от първа степен. Асошиейтед прес отбелязва, че в случай че съдът признае Даръл за отговорен, той е заплашен от доживотна присъда .

Брукс има престъпно минало и за последно е бил освободен от ареста, откакто на 11 ноември е платил парична гаранция от 1000 $, сума, която окръжната прокуратура на окръг Милуоки съобщи, че е " несвоевременно ниска в светлината на естеството на последните обвинявания " против него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР