Момче на 15 г. отмъкна пари и техника от дома

...
Момче на 15 г. отмъкна пари и техника от дома
Коментари Харесай

Момче обра къщата на англичанка, за да си купи...

Момче на 15 година отмъкна пари и техника от вкъщи на англичанка в шуменското село Веселиново. С част от сумата детето си купило породисто кученце. При претършуване в дома на младежа са открити 3 485 лв. от общо откраднати 3900 лева, открит е и изчезналия безценен мобилен телефон, както и музикален плеър. Вещите и парите са конфискувани, оповестяват от полицията в Шумен, представени от Труд.
Поне два пъти младежът влизал в къщата на 69-годишната англичанка. През март малко преди да отпътува за родината си дамата забелязала неналичието на 200 паунда и техниката. Подала сигнал и поискала следене. Така станало ясно, че телефонът е във Веселиново. Когато се завърнала през юни решила да ремонтира къщата и по тази причина държала огромна сума. Част от парите изчезнали и на 22 юни дамата подала сигнал до полицията.

15-годишното момче гостувало постоянно на дамата, пособие й да коси райграса. Тя пък му преподавала уроци по китара. Криминалисти бързо го уличили, а детето признало, че си купило кокер шпаньол с парите. Другите било скрило в къщата. Понякога употребило мобилния телефон, само че родителите му въобще не подозорали, че това е безценен уред и не се интересували от кое място го има. До момента ученикът не е престъпно проявяван.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР