Момче на 14 години и жена на 44 все още

...
Момче на 14 години и жена на 44 все още
Коментари Харесай

Момче на 14 години се бори за живота си след катастрофата на бус на Тракия край Ямбол


Момче на 14 години и жена на 44 към момента с заплаха за живота след злополуката в събота микробус на автомагистрала " Тракия " край ямболското село Воденичане, при който починаха двама души.

Седем от потърпевшите остават в лечебните заведения в Ямбол, Сливен и Бургас. Най-тежко е положението на момче, пътувало в авариралия автомобил. " При нас има един пациент от злополуката – Стоян - на 14 години е детето. Момчето е в тежко положение, сега е с мозъчен оток, в безсъзнание, към момента е доста рано да се каже какво ще се случи от тук насетне. За в този момент това е положението, относително устойчиво ", осведоми доктор Пламен Майсторов, от ямболската болница " Свети Пантелеймон ", представен от Българска национална телевизия.

Една от пътничките още в събота през нощта е превозена в отделението по неврохирургия в Бургаската болница със счупени гръбначни и шийни прешлени. Един от починалите при злополуката е неин брачен партньор и съгласно осведомени двамата имат 10 деца.

Още трима потърпевши – и трите дами - са настанени в ямболската хирургия. Всички те са множествено разтърсване и с няколко фрактури, само че без заплаха за живота.

В положително положение са настанените в сливенската болница мъж и жена. Всички потърпевши от случая на автомагистралата са здравно неосигурени, оповестиха от ямболската болница. Продължава следствието на аргументите за злополуката.

Хората, пътували в буса, са наемници на водачите – татко и наследник, всички са от село Хаджидимитрово, съобщи бТВ. Всеки ден с два буса извозвали хората на поле с лавандула до Бургас. Плащали им по 17 лева на човек.

Хората настояват, че бусовете постоянно са били претъпкани, нощес също – най-малко с 15 души.

Само за миналото денонощие общо петима индивида са починали и 30 са ранени при 18 произшествия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР