Момче на 13-годишна възраст обгоря от волтова дъга над ж.

...
Момче на 13-годишна възраст обгоря от волтова дъга над ж.
Коментари Харесай

Тийнейджър обгоря от волтова дъга след опит за селфи

Момче на 13-годишна възраст обгоря от волтова дъга над ж. п. линия. Тийнейджърът е в болница без заплаха за живота, заяви ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково. Сигнал за случая е бил подаден през вчерашния ден в 14:30 ч в районно управление (на МВР) Димитровград.


Сигналът е бил за дете, паднало на железопътната линия от надлез в региона на гарата в града. Изпратеният неотложно автопатрул е открил, че това е младеж, прескочил бетонен парапет на моста и по външен бетонен трегер е заобиколил защитна ограда с означение " Опасност - високо напрежение "!

След това момчето е стъпило на обходен проводник напрегнат, при което е било обгорено от волтова дъга и е паднало до колоната на моста от източната страна.

Момчето е превозено в пловдивската болница. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 Осем деца са потърпевши от рискови селфита върху влакове на БДЖ за две години Осем деца са потърпевши от рискови селфита върху влакове на БДЖ за две години
За две години осем деца са потърпевши, пробвайки се да снимат рисково „ селфи “ върху влакове на БДЖ. За страдание, три от децата са изгубили живота...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР