Момче на 13 години, пострадало при тежката катастрофа с автобус

...
Момче на 13 години, пострадало при тежката катастрофа с автобус
Коментари Харесай

Изписаха 13-годишно момче, пострадало при катастрофата на Тракия

Момче на 13 години, потърпевшо при тежката злополука с рейс на автомагистрала " Тракия ", е изписано от " Пирогов ", оповестява " Канал 3 ".

След случая момчето е минало през детска противошокова зала, след което екипът на доктор Стоилов го оперира по неотложност. То остана за лекуване в Клиниката по детска реанимация. В началото на тази седмица пациентът беше изведен от реанимация и преведен за лекуване в Клиниката по детска хирургия на " Пирогов ", а през днешния ден към този момент е изписано. Така към този момент са изписани всички потърпевши от злополуката, които бяха наастанени в „ Пирогов ”.

Освен него, в болничното заведение останаха за лекуване и две дами, едната от които неговата майка. Тя остана за лекуване в травматологията, а другата потърпевша в хирургията. От началото на седмицата те са изписани от болничното заведение. Четвъртият потърпевш е мъж, който след прегледи и проучвания беше освободен да си върви още в същия ден.

В УМБАЛ " Св. Анна " -София, пък бяха откарани 10 от потърпевшите, като и най-тежките случаи бяха признати там. Пациентите бяха нормализирани и контактни, и положителната вест от вторник е, че към този момент няма директна заплаха за живота им.

Общо 6 души починаха при тежката злополука край Вакарел, а 22 бяха ранени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР