Момче на 12 години е подпалвачът, предизвикал пожара в търговски

...
Момче на 12 години е подпалвачът, предизвикал пожара в търговски
Коментари Харесай

12-годишен пироман запалил пожара в Кемерово твърди свидетел

Момче на 12 години е подпалвачът, провокирал пожара в търговски център в съветския град Кемерово. Това най-малко твърди основният очевидец на следствието, съгласно който момчето даже е провокирало пожара преднамерено.

Както към този момент е известно огънят в мола лиши живота на 64 души, като 41 от тях бяха деца. Именно от детски ъгъл са тръгнали пламъците.

Въпросният очевидец е фотограф-аниматор, който работи точно в детския център. Името му Евгений, оповестява " Московский комсомолец ". Той е основен очевидец в следствието и оказва помощ на чиновниците на Министерството на изключителните обстановки, които разчистват пространствата след пожара, тъй като познава детайлно комерсиалния център.
По стичане на събитията сега на пожара с децата са играели игра, в която са се употребявали противогази и това му е помогнало да се избави.

Той твърди, че подпалвачът е 12-годишно момче, което е провокирало преднамерено пожара, като и по-рано денем се е пробвало да възпламени атракциона. Според него момчето се е избавило.

Според шефа на комерсиалния център Надежда Судденок пожара е породен от " група " деца, които са обирали посетителите и са целели суматоха.

Днес е ден на печал в Русия в памет на жертвите от пожара. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР