Момче, което мечтаеше да порасне и да стане полицай, почина,

...
Момче, което мечтаеше да порасне и да стане полицай, почина,
Коментари Харесай

Момче, 8, което почина, след като яде ягоди на училищна кампания за набиране на средства, мечтаеше да бъде полицай

Момче, което мечтаеше да порасне и да стане служител на реда, умря, откакто яде ягода от учебна акция за набиране на средства.

Смята се, че Трей Майор Харис, единствено на осем години, е страдал от алергична реакция от плода, макар че все още на писане това не е доказано. Младежът от Кентъки, който е бил във втори клас в началното учебно заведение Hanson, към този момент е положен на отмора.

Полицаите бяха извикани на 15 март в дома за осемгодишно момче, което не реагираше и не дишаше. Детето беше откарано по неотложност в болничното заведение преди чиновниците да дойдат в парцела и малко по-късно управляващите за жалост потвърдиха, че момчето е умряло.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Жена, която е „ алергична към всичко “, може да яде единствено овесени ядки и бебешко мляко, защото множеството храни са „ смъртоносни “

Семейството сподели на полицията, че синът им е ял няколко ягоди от учебна акция за набиране на средства през миналата нощ, оповестява 14 News. Те споделиха, че Трей е почнал да демонстрира призн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР