Момче е било блъснато на пешеходна пътека в София, а

...
Момче е било блъснато на пешеходна пътека в София, а
Коментари Харесай

След поредния инцидент на пешеходна пътека: Скоростта в градовете трябва да бъде намалена

Момче е било блъснато на пешеходна пътека в София, а водачът е избягал. Инцидентът е станал в събота вечерта в столичния квартал " Дружба ” на бул. ”Копенхаген ”.

„ Пешеходна пътека е осветена, видимостта е висока. Предполагам, че индивидът е използвал алкохол или е бил под въздействието на някакви упойващи субстанции, с цел да не остане и да помогне ”, описа в ефира на Нова телевизия бащата на блъснатото момче Владислав Минчев.
Следовател: Не пътят, а водачът е отговорен за нещастието на Автомагистрала „ Струма “
„ По безапелационен метод беше открито – от доказателствата и експертизата, че нещастието на Автомагистрала „ Струма “ е причи...
Прочети повече
„ Пешеходната пътека, на която е блъснато детето, е сносно осветена и обозначена съгласно разпоредбите. Но самият бул. е прав. Трябва да се вземат ограничения за ограничение на скоростта в градовете и преди самите  пешеходни пътеки ”, съобщи ръководителят на Асоциацията на потърпевшите при произшествия Владимир Тодоров.

„ Продължаваме да водим шампионата в Европа по повод убити на пътя ”, сподели от своя страна специалистът по пътна сигурност Алекси Кесяков.

Експертите са на мнение, че с цел да намалеят случаите на пътя, са значими и положението на инфраструктурата, и контролът.

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР