Момче бе простреляно с въздушна пушка в сръбския град Лесковац

...
Момче бе простреляно с въздушна пушка в сръбския град Лесковац
Коментари Харесай

Пореден инцидент в Сърбия: Младеж простреля 18-годишен приятел с пушка

Момче бе простреляно с въздушна пушка в сръбския град Лесковац и е с заплаха за живота, тъй като е улучена артерия, в резултат на което е изгубило литър и половина кръв, заяви министърът на опазването на здравето на Сърбия Даница Груичич, представена от вестник " Новости ".

Полицията в Лесковац арестува 19-годишен юноша от града, защото се счита, че той е ранил 18-годишния си другар, до момента в който седели в дома на обвинения с компания и гледали баскетболен мач.

Момчето било тежко ранено и откакто му е оказана помощ в болничното заведение в Лесковац, е превозено в Клиничния център в Ниш, където е оперирано. Там е признато в тежко общо положение с прострелна рана от дясната страна на гръдния панер и незабавно е оперирано.

Арестуваният юноша е упрекнат в застрашаване на общата сигурност. Определен му е 48-часов арест и ще бъде изправен пред прокуратурата.

Според неофициална информация, известия от следствието и изказвания на очевидци случаят е станал инцидентно. Твърди се, че причинителят не е знаел, че оръжието е заредено. Точните условия ще бъдат открити от следствието.

Инцидентът стана ден след всеобщото ликвидиране на деца в белградското учебно заведение " Владислав Рибникар " и в същата нощ, когато различен младеж стреля с автоматизирана пушка в региона на Младеновац, като умъртви минимум осем души.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР