Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро

...
Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро
Коментари Харесай

Николай Събев, бивш министър на "Промяната": Извинете ме, подведох ви!

" Моля всички, които ме последваха, с цел да създадем България по-добро място като Променим системата политически, да одобряват моите извинения. Подведох ви. " Това написа някогашният министър на превоза в държавното управление на Политическа партия Николай Събев в своя профил във Facebook.
 
" Не се оправих. Реших, че са назряли изискванията и хората имат потребност от смяна. Извинете ме ", написа още една от знаковите фигури на " Продължаваме промяната ". Събев бе най-големият спонсор на първата изборна акция на Политическа партия с над 300 хиляди лева дарения, след което получи поста на министър на превоза на държавното управление на Кирил Петков.
 
Коментарът на някогашният министър в държавното управление " Петков " идва, откакто в понеделник стана ясно, че 102-ото държавно управление на България ще има двама министър председатели и мандат от година и половина.
 
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, се схванаха за сформиране на " национално отговорно държавно управление " с втория мандат и ротационен министър председател. 9 месеца (до края на февруари) то ще бъде ръководено от акад. Николай Денков от ПП-ДБ, а по-късно отпред ще застане Мария Габриел от ГЕРБ.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР