Моля ви се, нека някой ми обясни какво значи чалга.

...
Моля ви се, нека някой ми обясни какво значи чалга.
Коментари Харесай

Йоан Запрянов: Моля ви се, нека някой ми обясни какво значи чалга, идеите от референдума не са на Слави

" Моля ви се, дано някой ми изясни какво значи " чалга ". Сериозно, с формулировка на думата, може и повече от една.
За да излязат милиони хора и да кажат " баси тъпите чалгари " на 10-15 души, приключили консерваторията и свирещи като безспорни изроди най-малко пет стила - значи очевидно не е тъкмо музикален казуса ", във Facebook.
 Политолог: Не знам дали Слави Трифонов си е представял такава отговорност Политолог: Не знам дали Слави Трифонов си е представял такава отговорност
„ По време на всяка акция се приказват едни неща, подвига се градусът за готовност на електората, а след това, когато пристигна...
" За да излезе Светльо Витков, който до ден-днешен пее за " твойта слива миризлива ", и да каже " fuck чалга ", тъй като Слави пеел за секс в комбайнера - значи не е и лирически казуса. Да не приказваме за лирическите течения на запад.
А към този момент за политиката - там дори не знам какво да дам за образец. Предложението за мажоритарна система било чалга, да се избирало прокурора непосредствено било чалга. Вижте, и на мен не ми харесват предложенията, само че това не са хрумвания на Слави, взел ги е от англо-саксонската система. Те, допускам, също са чалга или тук ще излезем с аргумента за " народопсихологията "?
Та по този начин. Не за пръв запитвам, само че отново стигаме до едно и също: какво по дяволите е чалга? Съвсем съществено, някой има ли справедлива и обяснима формулировка, а не " нещо неприятно, но както аз си го разбирам "? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР