Моля ви да ме освободите! В ареста е истински кошмар.

...
Моля ви да ме освободите! В ареста е истински кошмар.
Коментари Харесай

Скандалната Банкерка Биляна Ридае В Съда! Вижте С Кого Дели Тясната Килия!

„ Моля ви да ме освободите! В ареста е същински призрачен сън. В пространствата няма нито прозорче, нито чист въздух. Хигиената е отвратителна. Има единствено една тоалетна, която се употребява от всички арестанти, а измежду тях има заболели от СПИН и хепатит Б “, проплака скандалната банкерка от Нова Загора.

Самата тя твърди, че нямало заплаха да се укрие. Ако желала да го направи, щяла да го стори до момента в който тече одита в банката преди да бъде задържана. За нея задържането й било като „ гръм от ясно небе “. Биляна Манчева твърди, че не е правила никакви злоупотреби, управлявала е финансите на куп второстепенни разпоредители в Нова Загора, като детски градини и учебни заведения и всичките й имали изрично доверие.

Адвокатът на банкерката Младен Донев посочи, че против клиентката му нямало нито едно директно доказателство. Всички били косвени. Освен това тя самата имала директен началник, без който било невероятно да направи каквото и да е. Защитникът евентуално визираше шефът на централния банков клон на „ Алианс “ в Стара Загора.

Според прокуратурата обаче Биляна е мозъкът на скица за източване на банковите сметки на клиенти. Престъпните й дейности почнали три месеца след назначението й през юни 2016 година От тогава от активите на по-едрите клиенти почнали да изчезват суми, които са насочвани към други сметки и в по-голямата си част са теглени през банкомати в цялата страна.

Това е елегантно заобикаляне на банковите правила, защото при нареждането на финансовите транзакции и кешово заплащане през сметки се изисква присъединяване на най-малко няколко банкови чиновници, както и ясно идентифициране на титуляра на сметката. С онлайн нарежданията обаче това се заобикаляло.

Бургаският апелативен съд ще разгласи дали Биляна ще остане в ареста в 15:30 ч.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР