Моля вашите колеги да попитат има ли зелен сертификат като

...
Моля вашите колеги да попитат има ли зелен сертификат като
Коментари Харесай

Борисов: Най-подготвен за премиер в такива кризи съм аз

Моля вашите сътрудници да попитат има ли зелен документ като хйоди по публичните места, попита водачът на ГЕРБ, като сподели своя От любознание поради хората, нямам доверие, че Радев се е вкаининирал, в резултат на това антиваксърство, на Радев и кацафров, пропуснахме месеци наред за имунизации и имаме още веднъж имаме 196 умряли, по 200 индивида дневно умряли и Румен Радев споделя, че това е сполучливо водене на акция, това съобщи пред Нова тв водачът ГЕРБ Бойко Борисов.

Трябва да разсъждаваме, в случай че погледнем кой е най-подготвен това съм аз. Като гледате социологическите изследвания, едната част не желаят да не желаят да ни изчегъртат нас, друга част не желаят да изчегъртат него, това е моя прочит. Казвам го за жалост, тъй като можеше двама мощни и опитни в рецесията да се оправят по-добре, в сравнение с да търсим втори, трети или четвърти вид, посочи той.

Ще се промени решението, в случай че сме втори, трети, четвърти. Ако сме първа политическа мощ, не можем да държим толкоз стотици хиляди хора дали своят вот за нас без да им дадем вероятност. Ако съм аз, това ще раздели страната и няма да се случи. Затова в случай че е партиен, след мен бих поставил Томислав Дончев като квалифициран човек, и него няма да го възприемат, тъй като е доста привързан с нас. Затова сходни хора от вида на Лозан Панов, не съм приказвал с него, само че като вид, ние единствено ще ви кажа модела, по който ще действаме. Имам името в главата си, само че в случай че в този момент го кажа и завършваме изявлението. Говорил съм с евентуалния претендент. На този претендент за министър председател ще му дадем правото да избере министри и да ги контракти, изясни модела, по който ще подходят от ГЕРБ, изясни Борисов.

Нашите естествени съдружници са " Да, България " и мандатоносителите на партията на Кирил и Асен. Оттам нататък Христо Иванов и компания се договориха с Движение за права и свободи в предходния парламент, с цел да си изберат комисиите, с цел да си изберат управлението на Народното събрание и на Движение за права и свободи дадоха двете най-големи комисии - на стопанската система и на районното развиване. Има Такъв Народ не бяха първа мощ, в България бяхме ние, те направиха мушингиите, което отново се пробват да създадат, посочи Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР