Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да

...
Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да
Коментари Харесай

Моля те, бъди последната ми любов...

Моля те, бъди последната ми обич, тъй като не желая да извозвам сутрините си с никой различен. Никой различен няма да разбере потребността ми да се разсънвам в 7:00, с цел да виждам новините. Никой няма да прави кафето ми толкоз съвършено, колкото ти .

Никой няма да прави яйцата за закуска рохки, а не твърдо сварени, тъй като знае, че ги обичам по този начин. Никой няма да ме избута от леглото принудително, с цел да отида най-накрая да си измия зъбите.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Моля те, бъди последната ми обич, тъй като не желая да извозвам следобедите си с никой различен. Никой няма да разбере натоварения ми график, с изключение на теб. Никой няма да разбере за какво обичам да си приказвам с птичките и катериците в парка.

Любовта е напълно елементарна и просто съвършена!

Никой различен няма да слуша толкоз деликатно по какъв начин е минал денят ми. Само ти ще ме чакаш колкото би трябвало и ще искаш да се увериш, че съм хапвала задоволително денем.

Моля те, бъди последната ми обич, тъй като не желая да прекарам нощите си с никой различен. Никой различен няма да одобри потребността ми да не преставам да дремя с плюшени играчки. Никой различен няма да обича толкоз тялото ми, въпреки да е покрито с белези. Никой няма да одобри обстоятелството, че от време на време ще го събуждам през нощта, с цел да вървя до тоалетна. Никой различен няма да ми каже да се прибера у дома, тъй като знае, че там ще се наспя по-добре.

Моля те, бъди последната ми обич, тъй като не желая да излизам с никой различен. Никой различен няма да разбере потребността ми от кафе и понички. Никой няма да разбере за какво обичам да танцувам по улицата. Само ти можеш да бъдеш по едно и също време толкоз самоуверен и гальовен, когато се опитваш да стигнеш до същинската ми същина.

Любовта е най-сладката болежка на този свят
 обич двойка unsplash.com
Никой няма да те обича по този начин, както аз. Никой няма да те кара да дебелееш с обичаните си бонбони, а по-късно да топи калориите ти ловко през нощта. Никой няма да одобри предишното ти и всичките ти проблеми по този начин, както аз. Никой няма да изпраща поздрави на фамилията ти ежедневно, без даже да го е срещал.

Никой няма да се интересува по този начин от дребните ти странности и пристрастености. Само аз бих си тръгнала от теб на мига, в случай че го поискаш, само че и единствено моето сърце ще прескача по този начин, когато ме погледнеш.
 обич двойка unsplash.com
19 тъжни (но мъдри) истини за любовта

Ничия друга ръка няма да приляга на моята по този начин, както твоята. Никой различен не ме кара да се усещам толкоз сладко смутена. Никой не ме гледа с твоя взор.

Моля те, бъди моята последна, тъй като няма да понеса нищо друго.
 обич двойка unsplash.com
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР