Моля се на Господ през следващата година да прогледна! И

...
Моля се на Господ през следващата година да прогледна! И
Коментари Харесай

Сашка Васева с молитва на Коледа: Господи, нека прогледна!

„ Моля се на Господ през идната година да прогледна! И имам вяра, че ще се случи. Бог няма да ме изостави, нуждая се от доста позитивна сила ” Това споделя Сашка Васева, научи HotArena.

В навечерието на Нова година изпълнителката има тежки здравословни проблеми, които последователно се усилват. А ситуацията става все по-зле.

„ Зрението ми се утежнява всеки идващ ден. Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване и мъчно ще има избавление за мен. Но не преставам да го върша поради децата ми. Трябва да съм мощна поради тях ”, споделя още изпълнителката.

Сашка е изгубила изцяло зрението на дясното око, а с лявото вижда замъглено. Затова и в последно време се придвижва с помощник по участия, написа „ България през днешния ден ”.

„ Напук на неприятните неща, ще кажа, че адресирам ползотворна година. От 2019 си поисквам здраве и децата ми да са здрави, тъй като те са най-важните за мен ”, споделя Васева.

Изпълнителката на „ Не мога да те не помни, Георги ”, показа, че Коледа е прекарала у дома, в компанията на фамилията си. Сходно състояние се обрисува и за Нова година, когато още веднъж избрала фамилията пред работата.

Певицата желае да прекарва колкото се може повече време с околните си и по тази причина е лимитирала участията си.

Въпреки проблемите Сашка не е изгубила необятната си усмивка, която преди време разхубави с огромни бели зъби. Вместо да изпада в съществени диалози за живота и здравословните си кахъри, певицата избира да се майтапи.

Васева на момента губи вяра, че може да се излекува, само че незабавно се стяга и има вяра в изцелението. Тя търси избавление в различната медицина–чудодейните извори, лековити билки и какво ли още не.

„ Вярвам в Бог и знам, че това е тестването. Децата ми споделят, че желаят да съм човек войник и да покажа, че съм борбено момиче.

Не желая хората да ме съжаляват. Точно в тези моменти нуждая се от тяхната поддръжка. Когато си на върха, имаш потребност от уединение, само че когато си на дъното, сърцето ти изпитва потребност да получава обич. Не желая да крънкам обич от хората, а да я получавам безплатно ”, споделя още Васева.

И се моли през идната година да стане знамение и да прогледне.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР