Моля, протестът да бъде отразен обективно, защото виждам, че медиите,

...
Моля, протестът да бъде отразен обективно, защото виждам, че медиите,
Коментари Харесай

Зърнопроизводител: Моля за обективност от страна на медиите, ние не сме терористи

Моля, митингът да бъде отразен обективно, тъй като виждам, че медиите, като четвърта власт, ни слагат надали не на терористична страна. Това сподели за " Фокус “ Цветан Берберов, член на Тракийския съюз на зърнопроизводителите. По думите му всичко към организацията на митинга е въодушевено и първично. " Очаквайте непредвиденото! Ще прочетем настояванията си към ръководещите, ще създадем дефиле и тръгваме с машините към София “, посочи Берберов за митинга в Стара Загора, които стартира след минути.

През вчерашния ден излязоха медийни изявления за зърнопроизводители, които са били привиквани на разпит в полицията преди митингите. " И с мен разговаряха от полицията. Дойдоха персонално патрулни служители на реда, предизвестен съм и съм подписал протокол  за това, че ще съблюдаваме всички закони, в това число и ЗДвП. Това е единствено в наш плюс, тъй като самите редови служители на реда споделиха " Ние сме с вас “, означи Цветан Берберов. По думите му предупредителните протоколи са за това, че ще се съблюдава публичния ред и че митингът ще е кротичък и без ексцесии.

Протестът в Старозагорско ще бъде в квартал " Кольо Ганчев “ в регионалния град и при детелина на пътя Стара Загора-Хасково. След това всички протестиращи, дружно с тежката техника, ще тръгнат към столицата.

Зърнопроизводителите упорстват за възбрана на вноса на слънчоглед, пшеница, царевица и рапица от Украйна и въвеждане на възбрана за импорт на нерафинирано олио, пресни и замразени плодове и зеленчуци, мляко и млечни артикули, месо и месни артикули, живи животни, мед и пчелни артикули от Украйна. Часове преди митинга министър председателят Николай Денков съобщи подготвеност за възобновяване на разговора във всеки един миг.

Рени АТАНАСОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР