Моля, некомпетентни лица, които никога не са се докосвали до

...
Моля, некомпетентни лица, които никога не са се докосвали до
Коментари Харесай

Мараджиев: Некомпетентни лица да не се опитват да правят внушения за изборен туризъм

" Моля, некомпетентни лица, които в никакъв случай не са се докосвали до локалната власт, да не се пробват да вършат внушения за избирателен туризъм. Министерство на вътрешните работи издава персоналните документи на всички жители. Тази информация е налична до тях ". Това написа във фейсбук профила си кметът на Стамболийски Георги Мараджиев в отговор на шефа на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов по повид дали в действителност има 1619 души регистрирани на един адрес.
Прочетете още
" В работа ГРАО постоянно се правят инспекции от комисия, в чийто състав влизат чиновници от Областна администрация-Пловдив и представители на органите на Министерство на вътрешните работи, досега нарушавания не са открити. Няма нито един нелегално регистриран на територията на общината.

Аз знам, че поставените задания на избрани лица да смачкат вота на ГЕРБ в Пловдив област не е изпълнен, само че търсете виновността другаде, а не в регионалния координатор. Накрая аз ще желая да се проверява от прокуратурата и икономическа полиция адресната регистрация на жители до 2000 година, когато регистрацията се извършваше от паспортните служби на Министерство на вътрешните работи. Ама, за какво не и Тодор Живков? ", написа още той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР