Моля да не четете като бягство от отговора отговорът, който

...
Моля да не четете като бягство от отговора отговорът, който
Коментари Харесай

Дончев не изключи нищо за съдебната реформа и главния прокурор, обясни защо Борисов още не говори пред медиите

Моля да не четете като бягство от отговора отговорът, който ще ви дам. Няма тематика, по която не може да се водят диалози, договаряния. Но дано забележим детайлите и по какъв начин ще бъдат показани съответните тематики в Народното събрание. Това съобщи вицепремиерът и апетитен за втори човек в ГЕРБ Томислав Дончев, разяснявайки тематиката дали ГЕРБ ще се съгласи на правосъдна промяна и вероятно премахване на настоящия основен прокурор Иван Гешев от поста му - нещо, което особено от " Демократична България " се вижда като приоритет в работата на идващия парламент, с цел да има същинска промяна на правораздаването ни.
" Някой от нас да ви наподобява изплашен? Има серия от интернационалните диалози ", сподели Дончев в отговор на въпрос за какво Бойко Борисов не излиза пред медиите и за какво конференцията с не беше ориентирана в час, в който Борисов няма диалози.
 Томислав Дончев за изборите като образование след матура Томислав Дончев за изборите като образование след матура
„ Да вкараш политиците след изборите в сходен формат е като в допълнение образование след матура, което аз го намирам като добра иде...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР