Моля да действате експедитивно и решително по тези задачи, защото

...
Моля да действате експедитивно и решително по тези задачи, защото
Коментари Харесай

Денков на първото заседание на МС: Проверете харчовете на служебния кабинет

" Моля да действате експедитивно и уверено по тези задания, тъй като нямаме време, никой няма да ни даде 100 дни. И в същото време това не би трябвало да става за сметка на качеството. "

Това съобщи министър-председателят Николай Денков на първото съвещание на новия Министерски съвет през днешния ден.

Той сложи няколко основни задания на министрите си - първо, да спомагат на министъра на финансите за подготовката на бюджета. Второ, да се " окомплектоват " министерствата по кабинети, поради, по негови думи, " изключителна обстановка ".

" И да приключим подготовката на управническата стратегия. Молбата ми е дружно с специалистите от Народното събрание да приготвим документа, това ще е оттук насетне нашия проект, график, Библия, както желаете го наричайте. "

Денков означи, че разнообразни медии в последните дни са съобщили за случаи на " раздадени, предоставени " средства в огромни размери - милиарди левове - без да е ясно дали са ориентирани оправдано и дейно. И че има и други информации за забавени процедури, от които могат да настъпят загуби в също толкоз огромни размери.

" Не знам дали тази информация е вярна, това би трябвало да се ревизира. Затова - намерете време и в идващите дни проверете какви огромни разноски са направени в министерствата в последните месеци. Особено в последната година на програмния интервал, всяко закъснение може да коства доста скъпо на бюджета на страната ", добави той.

Сигурен съм, че можем да успеем, в случай че работим в екип, заключи министър председателят.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР