Моловете, заведенията и курортите в България се пълнят още преди

...
Моловете, заведенията и курортите в България се пълнят още преди
Коментари Харесай

Тел. 112 прегря: Бедните българи блокираха тотално с колите си де що има мол, курорт и заведения

Моловете, заведенията и курортите в България се пълнят още преди да са пристигнали отпускарските дни към празниците.

Почти във всеки град огромните молове се пръскат по шевовете.

Вчера във Варна в региона на увеселителната част на Морска гара се образува запушалка от хиляди коли и се наложи интервенция на полиция.

Масата от нашенците не може да бъде спряна даже и цените на горивата да се вдигнат двойно и наложително върви с автомобил в комерсиалните комплекси.

" На 3-ия етаж на паркинга на мол " Пловдив Плаза " от един час не можем да излезем по никакъв метод, колите не се движат, звъннахме на 112, откъдето ни обясниха, че ще предадат сигнала. Като се качвахме в 13,00 часа имаше регулировчици, само че в този момент горе няма нито един служител на реда. Всеки бипка, има и фамилии с деца в колите ". 

Това заяви читателка на Plovdiv24.bg. Представител на медията потърси управителя на комерсиалния център Александрина Янева. Ето какво ни сподели тя:

" От началото на декември имаме патрули на КАТ и на Шесто районно, които контролират придвижването начело, а с изключение на всичко останало затваряме достъпа до паркинга, когато останат 50 свободни места. 

Все отново имайте поради, че зоната е мощно натоварена, имайки поради и декемврийските празници. Имаме и трима охранители, които разполагат с съответни радиостанции за сигнализиране на свободни места и от самото начало упражняват надзор и регулация върху паркинга. От четвъртък до неделя през целия декември има патрули на Шесто и на КАТ, а от време на време и по два.

Зоната е извънредно натоварена - тук има и обект на " Метро " и ритейлпарк, не е единствено комерсиалният център. Молим за по-голямо самообладание ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР