Молим обществеността за молитви за семейството и колегите на изгубения

...
Молим обществеността за молитви за семейството и колегите на изгубения
Коментари Харесай

Синът на американския сенатор Кевин Крамър катастрофира по време на полицейско преследване, убивайки заместник-шерифа на Северна Дакота

„ Молим обществеността за молебствия за фамилията и сътрудниците на изгубения служител на реда, които ни служат всеки ден и сме признателни за всичко, което вършат за нас “, сподели Кевин Крамър в изказване.

Първият сенатор написа, че синът му „ страда от съществени психологични разстройства, които се демонстрират в тежка параноя и халюцинации “. По-рано в сряда Иън Крамър настоя да „ отиде при брат си Айк “, който умря през 2018 година, съгласно изказването, което не изяснява в допълнение какво значи това. В резултат на това брачната половинка на сенатора, Крис, заведе Иън Крамър в незабавното поделение на Sanford Health в Бисмарк.

Когато Крис Крамър излезе от фамилния Chevrolet Tahoe, Иън Крамър се качи на шофьорската седалка и потегли, сподели Кевин Креймър. Дъщерята на сенатора е проследила всъдехода посредством мобилен телефон и е предизвестила управляващите.

Патрулът на автомагистралата сподели, че народен представител от окръг Мърсър е видял Крамър и всъдехода в град Хейзън. Креймър избяга и по време на преследването катастрофира безработен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР