Молим кандидата Васил Терзиев да ни плати 1,5 лв., за

...
Молим кандидата Васил Терзиев да ни плати 1,5 лв., за
Коментари Харесай

Слоганът на Терзиев взет от БСП’90

" Молим претендента Васил Терзиев да ни заплати 1,5 лева, за авторски права! ” съобщи във Facebook Спас Колев, който при започване на 90-те основа ново младежко крило към преобразената тогава в Българска социалистическа партия Столетница.

Движението му, което трябваше да заеме овакантеното място на комсомолската организация носи името Съюз на младите социалисти (СМС) и си има слоган, който е 1:1 с този на сегашния кандидат за столичен кмет от ППДБ и Спаси София. Преди дни Терзиев разгласи, че влиза в политиката, тъй като най-вече има вяра в " свободни, можещи, мислещи хора ", с което откри акцията си. Това обаче попари социалиста със стаж от зората на Прехода.

" Свободни, Можещи, Мислещи, Силни " бе девиз на СМС от 1990-а година! ”, подсети Колев в обществените мрежи. В тази връзка той иронично изиска чисто символичната сума за морална отплата.  
Самият Колев беше доста деен през 90-те. Въртеше контакти със сръбската страна по време на войната в Югославия. А един път той даже бе уредник на състезанието Мис България, който пък носеше слогана " Мир на Балканите ” и мина на фона на тогава към момента съществуващия Мавзолей на Георги Димитров в центъра на София.

Междувременно в този момент създателят на СМС не пропуща да подсети в постовете си, че Терзиев родово обвързван със остарялата власт преди 1989 година и Държавна сигурност.

" Жал ми е за Десните - ония, дето желаеха Лустрация, а през днешния ден би трябвало да преглъщат комунистическа кандидатура! Пряк правоприемник на Държавна сигурност и Номенклатурата! ”, написа той.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР