Молили ли сме се за коалиция с БСП? Ще ви

...
Молили ли сме се за коалиция с БСП? Ще ви
Коментари Харесай

От ГЕРБ установиха тежка фиксация на Нинова върху Борисов

" Молили ли сме се за коалиция с Българска социалистическа партия? Ще ви напомня, че още преди парламентарните избори обявихме, че няма да вършим коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, за разлика от тях, които се гънеха и не знаеха, с които желаят да ръководят.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков на ексклузивен брифинг в Народното събрание по отношение на изказванията на Корнелия Нинова на конференция по-рано през днешния ден.

Той посочи, че в случай че са желали коалиция с Българска социалистическа партия, нямало да им оферират единствено едно място за министър в държавното управление и председателското място в Народното събрание, тъй като смятат, че в случай че са в коалиция с Българска социалистическа партия, биха могли да имат повече министри.

Биков беше безапелационен, че страната действа и без министър от Българска социалистическа партия и без Нинова като ръководител на Народното събрание.

" Отдаваме тези страсти на някаква тежка фиксация от страна на г- жа Нинова към господин Борисов и от невъзможността й да живее без него ", безапелационен беше Биков.

По мотив предлагането за промени в Конституцията, свързани с отминалостта при приватизацията , Биков посочи, че още чакат от Българска социалистическа партия оферти, само че вместо това разбрали, че Корнелия Нинова желае разбори. По думите му Народното събрание не е изчерпателен център, а законодателен орган и в случай че Българска социалистическа партия имат оферти за законодателни промени, те ще ги поддържат.

Биков изиска обосновани юридически оферти от Българска социалистическа партия, тъй като разбори за прехода няма по какъв начин да се внасят.

По мотив на глобите по отношение на Русия Биков прикани Българска социалистическа партия да се самоопределят, тъй като един ден афишират, че ще има акция за отпадане на глобите, а на другия - че няма да има. Биков акцентира, че ГЕРБ от дълго време са се самоопределили към НАТО и Европа.

По мотив смяната на дотациите за извънпарламентарните партии на 1 лева на глас , Биков съобщи, че са подготвени да премислят поддръжката си.

Във връзка с публикуваното през вчерашния ден отворено писмо на Нинова, с което тя желае Борисов да се извини за думите си за Левски и оградата , Биков съобщи, че тези думи са казани по отношение на лъжите на Българска социалистическа партия във връзка с границата, казани са за границата и изобщо не се е говорило за Левски и приноса му към България. Според него надали има партия, която би оспорила приноса на Левски. Той посочи, че не вижда какво толкоз е казано, че чак отворени писма да се пишат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР