Моли Смит се отърва от всички споменавания на бившия си

...
Моли Смит се отърва от всички споменавания на бившия си
Коментари Харесай

Моли Смит премахва всички споменавания на бившия си Калъм Джоунс, докато прекратява последните връзки след раздялата с Джес Гейл

Моли Смит се отърва от всички споменавания на някогашния си Калъм Джоунс, до момента в който прекъсва последните връзки в обществените медии - заглушавайки слуховете, че са да се съберем още веднъж.

Моли и Калъм се срещнаха в шестата серия на Love Island, която беше излъчена през 2020 година Двамата продължиха връзката си, откакто бяха изхвърлени от вилата, само че предходната година беше оповестено, че са се разделили след към три години дружно. Първоначално те бяха обвързани в обособения All Stars, само че преследваха романи с други поданици на острова.

След като Калъм и Джес Гейл се разделиха, почитателите се надяваха двойката да възобнови романтиката си. Но всички очаквания наподобява са свършили, откакто тя отстрани всички следи от него от страницата си в Instagram. 29-годишната хубавица наподобява е изтрила всичките си изявления в Instagram с него отпреди години, когато се събраха за първи път.

30-годишният Калъм направи същото не толкоз от дълго време, когато някогашната двойка се отдалечи между тях. Няко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР