Моли Рейнфорд, звездата от EastEnders, която достигна финала на Strictly

...
Моли Рейнфорд, звездата от EastEnders, която достигна финала на Strictly
Коментари Харесай

Моли Рейнфорд от Strictly Come Dancing разкрива какво зрителите не виждат в предаванията на живо

Моли Рейнфорд, звездата от EastEnders, която доближи финала на Strictly Come Dancing предходната година, разкри две секрети онлайн демонстрира.

Тя разкри, че публиката се третира с повече от просто зашеметяващи танцови съчетания. Боби Брейзър и Даян Бъсуел, Ели Лийч и Вито Копола и Лейтън Уилямс и Никита Кузмин са трите останали двойки, които се борят за трофея Glitterball довечера (16 декември).

На въпрос какво не виждат почитателите, когато гледат предаванията онлайн вкъщи, Моли сподели: „ Не знам дали това е неповторимо за Strictly, само че те имат подгряващ човек за публиката.. Той споделя доста вицове и носи доста блестящи блейзъри. [Това е] Само с цел да забавлява всички, до момента в който ни чакат да се подготвим за стартиране онлайн, което е много готино, и песента, която постоянно свирят преди е Sweet Caroline, с цел да накара всички да пеят. "

Въпреки че не си спомня всичките си придвижвания от времето си в Strictly, Моли призна, че не е могла да не танцува дружно, когато е гледала тазгодишна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР