Моли-Мей Хейг удиви феновете, след като показа слабото си телосложение

...
Моли-Мей Хейг удиви феновете, след като показа слабото си телосложение
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг удиви феновете със слабото си телосложение след месеци на борби за образа на тялото

Моли-Мей Хейг удиви почитателите, откакто сподели слабото си телосложение в Instagram след месеци на проблеми с облика на тялото.

24-годишната постоянно приказва за фигурата си, откогато роди едногодишна щерка Бамби през януари 2023 година И за разлика от някои други майки на звезди, тя отдели време, с цел да получи назад към нейното тегло преди бебето. Въпреки че наподобява ужасно, по-рано този месец инфлуенсърката в обществените медии разкри на почитателите си във Въпроси и отговори в Instagram, че се опасява от лятото, защото е „ прекомерно горещо, с цел да се прикрива “.

Тъй като един почитател попита Моли-Мей за препоръки откакто призна, че „ се бори с увереността на тялото си в навечерието на лятото “, някогашната звезда от Love Island сподели, че се усеща тъкмо същото и сподели: „ Мога да се свържа! Наистина мисля, че това е повода да не обичам лятото, тъй като е прекомерно горещо за Носете спортни екипи и се прикривайте! Просто знайте, че не сте сами с този... само че в действителност никой не се интересува по какъв начин изглеж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР