Моли-Мей Хейг сподели видео на малкото си дете Бамби в

...
Моли-Мей Хейг сподели видео на малкото си дете Бамби в
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг разплака феновете си заради видеоклипа на Бамби на семейна почивка в Дубай

Моли-Мей Хейг показа видео на дребното си дете Бамби в обществените медии тази заран, което съгласно почитателите ги е разплакало.

24-годишната инфлуенсърка отпразнува Нова година с годеника си Томи Фюри, 24, и 11-месечната им щерка Бамби на Малдивите тази седмица. Изглежда, че фамилията е посетило Обединените арабски емирства след ваканцията.

Тази заран тя отиде в Instagram, с цел да показа видеоклип, който подсказва, че неотдавна са прекарали време дружно в Дубай. Моли-Мей и Томи са посещавали града няколко пъти в предишното и заведоха Бамби там предходната година.

Моли-Мей показа събирателен видеоклип в платформата този следобяд, който стартира с фрагменти на Томи, държащ новороденото Бамби на плаж преди осем месеца. Заснето е по време на първата фамилна отмора в Дубай през април предходната година.

Видеото за съпоставяне продължи с по-скорошен клип на Томи и Бамби на същия плаж в града - вижда се хотел Burj Al Arab на назад във времето още един път. Смята се, че неотдавна е бил сниман...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР