Моли-Мей Хейг показа лукса на малката си дъщеря Бамби дизайнерски

...
Моли-Мей Хейг показа лукса на малката си дъщеря Бамби дизайнерски
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг показва дизайнерския ски гардероб на бебето Бамби за £1k, докато парадира с богатство от £6 млн. по време на пищно бягство с дъщеря, 14 месеца

Моли-Мей Хейг сподели лукса на дребната си щерка Бамби дизайнерски ски дрешник в Instagram в четвъртък, до момента в който се любуваха на охолно ски пътешестване в Куршевел

24-годишната звезда от Острова на любовта, чието чисто положение надвишава £6 милиона, излетя от група на приятелите си с частен аероплан до обилната ски дестинация тази седмица (на фотографията с приятелката Тайла)

По-рано през седмицата Моли-Мей театралничи за фотоси с нейния пакет от наслада в селото, облечен в сходен черен снежен костюм за бебе Canada Goose.

За излизането Моли-Мей облече чифт черни дънки с необятни крачоли и бяла тениска, която тя носеше под огромно кафяво уютно палто и подобаващи ръкавици.

Инфлуенсърката добави топла шапка на Chanel и носеше движимостите си в раница Chanel на стойност £3300, до момента в който се причисли към приятелите си за извършване на покупки в селото.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР