Моли-Мей Хейг беше изцяло усмихната, когато се събра отново с

...
Моли-Мей Хейг беше изцяло усмихната, когато се събра отново с
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг се събра отново с годеника си Томи Фюри, докато двамата се наслаждаваха на обяд, след като се обърнаха към „раздяла“

Моли-Мей Хейг беше напълно усмихната, когато се събра още веднъж с годеника си Томи Фюри, до момента в който двамата се любуваха на обилна отмора за обяд в Манчестър.

Телевизионните риалити звезди бяха на открито в сряда следобяд, като се събраха още веднъж за спокойна разходка, откакто Томи участва във вторник вечерта на звездните награди за Спортна персона на годината на BBC в MediaCityUK в Салфорд, измежду известни лица, в това число Мери Ърпс.

Качвайки фотография в своята история в Instagram, Томи снима обяда си с Моли-Мей в италианския ресторант San Carlo. Двамата наподобява се любуваха на храната си, щракаха празните си чинии, до момента в който майката на едно дете Моли-Мей се усмихваше на камерата, седнала в интимно сепаре.

„ Среща за обяд “, озаглави Томи качването, като се увери, че е маркирал ресторанта на фотографията си. Наскоро Моли-Мей и Томи бяха наранени от клюки за разделяне, откакто тя беше видяна без годежния си пръстен след фрагменти на боксьора, който купонясва с други ж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР