МОЛИ Кинг се разплака днес, след като пресече финалната линия

...
МОЛИ Кинг се разплака днес, след като пресече финалната линия
Коментари Харесай

Моли Кинг в сълзи, докато завършва предизвикателството на Comic Relief и се събира отново с дъщеря си – след като събра СЕДЕМцифрена сума

МОЛИ Кинг се разплака през днешния ден, откакто пресече финалната линия на своя маратон от 500 км колоездене – откакто събра седемцифрена сума за Деня на аления нос.

Звездата на Radio 1 пътува с велосипед от Лондон до родния град на починалия си татко Хъл в продължение на пет дни и беше посрещната от годеника Стюарт Броуд и тяхната 16-месечна щерка Анабела в град Йоркшир.

p> Певицата Saturdays пое на епичното странствуване в памет на татко си Стив, който умря от мозъчен израстък през 2022 година, откакто му беше диагностициран само три месеца по-рано.

В петък следобяд Моли сподели на сътрудника си от Radio 1 Мат Едмъндсън, че не би могла да го направи без неговото поощрение в сложни моменти, когато смяташе, че няма да успее.

Тя сподели през сълзи: „ Ти безусловно ме накара да се върна на този мотор, когато бях като, не мога, не мога, не мога повече. Благодаря ти, че постоянно ме пазиш. Обичам те толкоз доста много. "

След това на звездата беше казано, че е събрала 1 155 535...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР