Молбите ми към Вселената да е ранен не се сбъднаха.

...
Молбите ми към Вселената да е ранен не се сбъднаха.
Коментари Харесай

Майката на застреляния психолог: Убиецът два пъти да вади пистолет на съседи

„ Молбите ми към Вселената да е ранен не се сбъднаха ". Това сподели майката на убития в сряда вечерта психолог Иван Владимиров. Слава Иванова описа пред NOVA, че фамилията от дълго време има спор със стрелеца, подавани са и десетки тъжби. Хора от блока пък споделиха, че той е проявявал експанзия и към други свои съседи.

Втора безсънна нощ прекараха околните на жертвата. Задържан е негов 52-годишен комшия, някогашен служител на реда, с който от години имали разногласия от битов темперамент. Каква е точната причина за стрелбата против психолога, към момента се прецизира. Майка му обаче е безапелационна, че не става въпрос за случай, а за планувано ликвидиране.

„ Това, което чух, е, че е доста добре планувано и премислено ликвидиране, с доста добре планувана и измислена инсценировка, че е атакуван от сина ми и че той е бил в самоотбрана ", разяснява още опечалената майка.

Слава Иванова разкри и повода за възобновяването на 30-годишния спор сред фамилията ѝ и това на посочения за палач: „ Започна още веднъж заради събитието, че 30 години майката на килъра, която е клошарка, беше напълнила коридора на стълбището и мазето с нейните кашони и найлони, които предава за пари. Синът, ми като се върна от Америка, дружно с едно друго момче, направиха акция да се почисти дворът и в паниката някакви нейни чували са били изхвърлени ". Стрелецът повикал полиция, която му обяснила, че всички движимости отвън жилището му могат да бъдат почистени ".

Агресивният комшия, споделя майката на жертвата, не говорел с никого от блока им. Случвало се е на два пъти да вади револвер на съседи. Слава Иванова не скри сълзите си и показа, че загубата е непрежалима. „ Опитвам се да пребивавам с мисълта, че съм извънредно признателна за това, че той е бил в живота ми. Той ми даде доста, той ми беше преподавател ", сподели майката.

Няма очевидци на стрелбата. Трупът на жертвата е открит от двама съседи, които чули звук и усетили миризма, която дефинират като " странна ", сподели в изказване представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. „ Между обвинения и убития двамата имало междусъседски разногласия от битов темперамент. Все още изясняваме точната причина за стрелбата. Задържаният не отхвърля, че е направил убийството, само че към този момент е декларирал това единствено при сказка с полицията ", сподели още Петрова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР