Молба на варненец към съгражданите му - пешеходци, предизвика бурна

...
Молба на варненец към съгражданите му - пешеходци, предизвика бурна
Коментари Харесай

Молба на варненец към пешеходците предизвика бурни коментари онлайн

Молба на варненец към съгражданите му - пешеходци, провокира бурна полемика в обществената мрежа Facebook и в групата " Виждам те КАТ - Варна ", видя Varna24.bg . Ето какво написа мъжът, публикуваме го без редакторска интервенция в този момент:

" Моля пешеходците с тъмни облекла да поставят по един светлоотразител, доста мъчно се виждат вечер. "

Сега ще ви покажем какво разясняват участниците в групата:

" Супер картинка, караш си вечер из града... Пълен с катаджии без палки " ;

" Може и миньорски фенерчета на главата:) " ;

" Подкрепям! Далеч по-лесно се “целят " като не се кьораш в тъмното! " ;

" Половината пешеходци нямат инстинкт за самозапазване. Пресичат където им падне, вървят в тъмното с тъмни облекла и най-после чакат всеки да може да ги забележи " ;

" В тази група не са доста пешеходците. Но, в случай че всеки един пешеходец каже на различен пешеходец, а той на жена си, а тя на приятелката си - ще се случи ", написа мъж под обявата, а различен му дава отговор:

" То е едакво кофти и за водачите и за пешеходците. Ти по закон си задължен да спреш като е на пешеходна, обаче не го виждаш тъй като е мрачно и вали и му минаваш през крайници - съдят теб, а не него, че е в черно целия като фантом. И противоположното, вървиш виждаш фарове мислиш, че и те те виждат - минаваш но се оказва, че те не са те видели " ;

" В БГ МАМА по щяха да оценят поста ", споделя различен консуматор на Facebook, а жена дава отговор:

" Не позна! Тенденцията през последните месеци демонстрира, че в напълно женските групи, мрънкането и жалването.... " от всичко и всички ",... е в пъти по- малко, в сравнение с същите, само че в смесените групи ". 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР