Молът отвори врати за посетители след продължителната карантинаСердика Център вече

...
Молът отвори врати за посетители след продължителната карантинаСердика Център вече
Коментари Харесай

Сердика Център става Spark зона с 5 зарядни станции

Молът отвори порти за гости след продължителната карантина

Сердика Център към този момент предлага достъп до 5 зарядни станции за електрически автомобили
(снимка: Сердика Център)

Сердика Център отвори порти след карантината с изобретение – комерсиалният център става и Spark зона, с пет зареждащи станции за електрически автомобили. Тази стъпка е част от акцията на мола за стабилно отношение – „ Промяна ” .

Зоната за зареждане на електрически автомобили е на ниво-2, паркинг. Проектът за станциите е осъществен взаимно със Spark – услуга от ново потомство, която разрешава разкриване и наемане на електромобил през мобилния телефон.
още по тематиката
Макар и по-бавно, в сравнение с други места по света, електромобилността става известна и у нас. Вчера OMV разгласи, че стартира създаване на повече от 30 бързозарядни стации за електрически автомобили в България и Румъния, в партньорство с Елдрайв Чарджинг.

Актуални данни на Пътна полиция сочат, че към края на април в страната са регистрирани 2 721 са електрически автомобили, което е с 290 повече в сравнение с в края на предходната година. Регистрираните хибридни модели пък са се нараснали с близо 3000 и към този момент наброяват 10 074, множеството от които са плъг-ин и също се нуждаят от зареждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР