МОЛ Фехервар не се е отказал от намерението си да

...
МОЛ Фехервар не се е отказал от намерението си да
Коментари Харесай

Футболист на Левски все още вярва, че може да бъде продаден в Унгария

МОЛ Фехервар не се е отказал от желанието си да притегли халфа на Левски Андриан Краев. Унгарците към този момент привлякоха вътрешен полузащитник в лицето на Тобиас Кристенсен от Валеренга, само че csakfoci.hu твърди, че клубът към момента желае и футболиста на " сините ".

Интересът на МОЛ Фехервар към отбранителния полузащитник на " сините " е доста сериозен, само че двата клуба към момента не могат да се схванат за трансфер. Твърди се, че някогашният клуб на Георги Миланов е изпратил оферта на стойност 700 хиляди евро за Краев, само че Левски желае с към 100 хиляди евро повече. Очаква се договарянията да продължат.

От медията допълват, че треньорът на МОЛ Фехервар Роланд Юхаш на няколко пъти е подчертал какъв брой значимо е да обнови междинната линия на тима, заради което управлението на клуба не счита да се отхвърля от Краев след привличането на Кристенсен.

Междувременно на " Герена " към този момент са договорили възможен заместител на Краев и различен халф, който може да напусне клуба - Филип Кръстев. Ако едно от двете събития настъпи, в Левски ще се завърне халфът на Септември (София) Асен Чандъров.
 Малайзийският Джохор Дарул Тазим се похвали, че ще играе контрола с Левски
Малайзийският Джохор Дарул Тазим се похвали, че ще играе контрола с Левски

Любопитна инспекция за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР