Мокрият до кости по време на церемонията по поставяне на

...
Мокрият до кости по време на церемонията по поставяне на
Коментари Харесай

Мокрият Медведев развесели социалните мрежи

Мокрият до кости по време на церемонията по слагане на венци пред Гроба на незнания боец Дмитрий Медведев развесели обществените мрежи. Покрай фотосите на недоволния министър председател към този момент се появиха и голям брой мемета. „ Путин постави венци на Гроба на незнайния боец под пороен дъжд. Медведев се опита героически да не заспи”, се споделя към фотографията на Дмитрий Медведев в Туитър, оповестена от потрелбител с прякор Петро Киевский.

Темата със спящия Медведев бе подхваната в Туитер от Prometheus, който написа „ Когато Медведев не спи”.
Журналистът Иля Балабанов също се включва в разискванията и прибавя: „ Струва ми се, че нещо не е наред”, а под друга фотография на мокрия Медведев консуматор разяснява: „ Когато си намокриш маратонките”.

Максим Верзаков от Омск съпоставя фотографията на мокрия министър председател с прочут кадър от „ Матрицата”, на който се вижда по какъв начин един от героите на кино лентата – сътрудник Смит стои под пороен дъжд.



За разлика от прочувствено изглеждащия, влажен Медведев, президентът Путин събра само аплодисменти поради държанието си по време на церемонията.
„ Путин постави венци на гроба на незнайния боец под пороен дъжд. Силна снимка”, пишат консуматори в мрежата.



Те напомнят и популярни изречения на Медведев, произнесени по време на срещата му с кримски пенсионери. В обществените мрежи разгласяват фотоси на облаци с въпрос: „ Добро ли е настроението?”, „ Държиш ли се?” и под тях поставят фотография на мокрия съветски министър председател.



Церемонията по полагане на цветя се организира в четвъртък, 22 юни. На нея участваха Владимир Путин и Дмитрий Медведев, които бяха пристигнали, без значение от проливния дъжд.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР