Можете ли да познаете коя рок мелодия е най-скъпата песен

...
Можете ли да познаете коя рок мелодия е най-скъпата песен
Коментари Харесай

Ще отгатнете ли кой е най-скъпият саундтрак в света

Можете ли да познаете коя рок мелодия е най-скъпата ария за потребление във филм? Eдин консуматор на TikTok неотдавна повдигна тематиката, единствено с цел да подчертае голямата сума, която в действителност коства да се употребява класическата рок ария в един филм.

Някакви догатки?

Meлодията е емблема на една от най-влиятелните групи на хард рока. И да подскажем, че има мълниеносен тон. В TikTok инфлуенсърът Даниел Уол (@danielswall) уточни, че е употребена в редица холивудски блокбъстъри и филми за супергерои, написа Loudwire.

Тази ария попада във филми като Deadpool 2 (2017), Battleship (2012) и Thor: Ragnarok (2017). "

Говорим за " Thunderstruck " от AC/DC.

Имайте поради, че " таксите за синхронизиране " всекидневно варират сред $15 000 и $60 000. И по този начин, какъв брой коства тази ария да се сложи във филм? Отговорът е половин милион $.

Таксите за синхронизиране се заплащат за потребление на предпазена с авторски права музика във филми, телевизионни излъчвания, видео игри и реклами.

През 2014 година беше обявено, че Varsity Blues от 1999 година е платил половин милионен хонорар за песента на AC/DC. Това обаче е цената от преди повече от 20 години, съгласно анализаторите през днешния ден сумата е доста по-висока.

AC/DC издават " Thunderstruck " през 1990 година като водещ сингъл от албума си The Razors Edge. В допълнение към упоменатите филми, той се появява в Doddy`s Home (2015) и Daddy`s Home 2 (2017), Delivery Man (2013), Iron Man 2 (2010), The Longest Yard (2005) и други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР