Можете лесно и просто да направите стомаха си плосък, ако

...
Можете лесно и просто да направите стомаха си плосък, ако
Коментари Харесай

6 продукта, които са виновни за отпуснатия ви корем

Можете елементарно и просто да извършите стомаха си плосък, в случай че се опитате да намалите до най-малко потреблението на тези 6 продукта!
Ако всекидневието ви е доста наситено и нямате време да се храните добре денем, то най-вероятно това ще повлияе на храносмилането ви.
Един плосък корем е това, което всички желаеме да имаме, само че това е повече от хармония. Това е отражение на обстоятелството, че всичко върви добре в храносмилането ви.
Грижете се за себе си и бъдете здрави!
1. Млечни артикули

Много от нас са наясно, че млечните артикули провокират отичане. Можете също да страдате от неприятни газове, в случай че консумирате доста млечни артикули. Така че помислете за това, когато се пробвате да загубите непотребната коремна лой.
Ако сте „ млечен маниак “, то киселото мляко може да бъде изключение и добър здравословен вид.
2. Рафинирани артикули, захар и алкохол
Те имат наклонност да се натрупват под формата на мазнини в корема и да го вършат пълен и издаден. В резултат на това се усилва подвижността на организма, работата на вътрешните органи и рискът от развиване на диабет, затлъстяване и сърдечно-съдови болести.

3. Яжте по-малко сол
Знаете ли, че солта е един от основните виновници, които предизвикат образуването на целулит и карат нашето тяло да надделее?
Това нарушава водния баланс в тялото и процеса на храносмилане. Заменете солта с Хималайска сол. Тя дава по-солен усет и елементарно можете да намалите количеството сол.
4. Намалете въглехидратите във вашата диета.
Храните, които нормално ядем, са въглехидрати. В резултат на това те пречат на процеса на стягане на стомаха, защото те основават спомагателна лой и предизвикват отичане.

Особено се предлага да се понижи потреблението на самун, тестени произведения и сладкиши. По-добре е да ги замените с храни, които са богати на протеини, и ще бъдете сюрпризирани от получените резултати.

5. Винаги избирайте плодовете.

Плодът е здраве. Препоръчително е да изберете кисели плодове и цитрусови плодове, които заради своята киселинност ще ви оказват помощ да изгаряте мазнини, както и да осигурите алкална среда за тялото си.

6. Пълноценен нощен сън.

Ако постоянно имате задоволително сън, ще почувствате доста понижаване на глада и апетита. Също по този начин подобрете положителното си положение и нормализирайте хормоналния баланс.

Ако следвате тези елементарни препоръки, то доста скоро стомахът ви ще стане тонизиран и хубав. И значително усъвършенства храносмилането и настроението ви!

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР