Можете да я персонализирате според специфичните си нуждиOclean One Toothbrush

...
Можете да я персонализирате според специфичните си нуждиOclean One Toothbrush
Коментари Харесай

Oclean One Toothbrush – умна четка за зъби

Можете да я персонализирате съгласно характерните си потребности

Oclean One Toothbrush е образован инструмент за поддържане на устната хигиена

Всеки би желал да има хубава усмивка и пресен мирис, а актуалните смарт технологии могат да оказват помощ за това – по този начин да вземем за пример, посредством автоматизираните четки за зъби, които се грижат старателно за устната хигиена.

Комфорт и същински надълбоко разчистване предлага Oclean One Toothbrush – „ интелигентна ” четка за зъби с високоефективен BLDC мотор с магнитна левитация. Този образован инструмент може да почиства зъбите ви, да ги избелва, да масажира венците, да предотврати гниенето, да отстрани плаката и петната от кафе.

Oclean One Toothbrush идва с повече от 72 персонализирани благоприятни условия за разчистване, които се употребяват комфортно от съпътстващото мобилно приложение. С тяхна помощ можете да зададете стремежи режим на разчистване, съгласно характерните си потребности. Така да вземем за пример, планувана е специфична стратегия при бременност.

Множество вградени високо-прецизни датчици снемат значими данни и ги предават към мобилното приложение, което ги проучва и дава скъпа противоположна връзка на потребителя. Връзката със смарт телефона и мобилното приложение е през безжичен Bluetooth интерфейс.

Умната четка за зъби Oclean One Toothbrush е налична в два цвята

С висока периодичност на вибраците – до 42 000 в минута и мощен въртящ миг, четката почиства дейно зъбната пролука и отстранява зъбната плака. Няма заплаха от надраскване на венците или щета на повърхността на зъбите, акцентира производителят. Четката е водоустойчива по стандарта IPX7, тъй че можете да я държите в мокри пространства.

Oclean One Toothbrush се зарежда за към 3,5  часа и може да работи в продължение на два месеца, в случай че я ползвате два пъти на ден по 2 минути. Мобилното приложение демонстрира положението на батерията, тъй че, в случай че сте в командировка или на отмора, можете да реагиране навреме.

Умната четка Oclean One Toothbrush се предлага от онлайн магазина GearBest на цена от $89,99 дружно с калъф и захранващ USB кабел, с безвъзмездна доставка. Мобилното приложение е налично за събаряне за iOS и Android устройства.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР