Можете да върнете добрия вид на килима без скъпи продукти

...
Можете да върнете добрия вид на килима без скъпи продукти
Коментари Харесай

Върнете хубавия вид на килима с няколко трика

Можете да върнете положителния тип на килима без скъпи артикули за разчистване. Домашните средства нормално правят работата също толкоз добре. Ако килимът се употребява погрешно, като бърсалка, скоро той към този момент не наподобява толкоз комфортен - само че даже и да сте деликатни с него, рано или късно ще би трябвало да го почистите.

Минерална вода за разчистване на килима:

Така се поправят огромните повреди. Като цяло минералната вода е потребен лек за първа помощ при замърсен килим. Няма изключително значение защо леке ​, малко минерална вода на мястото на случая ще внесе ред. Минералната вода не постоянно е задоволителна, с цел да се отървете от петна. Ако се наложи, би трябвало да опитате едно от следните домашни средства.

Почистете килима елементарно със сода за самун:

Сода бикарбонат може да ви помогне с съвсем всевъзможен тип нечистотия - домашният лек даже прави чудеса с петна от килими. Поръсете праха върху леке ​​и деликатно сипете гореща вода. Понякога избягвайте да употребявате вряща вода. След като содата за самун престои няколко часа, с цел да подейства, можете да я почистите още веднъж - петното би трябвало да изчезне.

Почистване на килима със сол:

За да се справите с това, би трябвало да действате бързо и да поръсите малко сол върху петното незабавно. Продължете извън във вътрешността, с цел да не може мръсотията да се популяризира по-нататък. След това солта всмуква грозното леке ​​и може да бъде отстранена с прахосмукачката. Но в случай че не желаете да разчитате единствено на солта, можете да опитате различен талантлив трик: петната от алено вино могат да бъдат покрити с петна от бяло вино.

Пяната за бръснене ще помогне за почистването на килима:

Нямате пяна за килими на разположение? Тогава просто пробвайте с крем за бръснене. Поставете върху петното и го масажирайте постепенно с четка. След това го премахнете. Но бъдете деликатни: пяната за бръснене не би трябвало да съдържа никакви оцветители или метанол
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР