Можете да обичате Меган Маркъл или да я смятате за

...
Можете да обичате Меган Маркъл или да я смятате за
Коментари Харесай

Кожа и кости! Меган Маркъл отслабна до неузнаваемост покрай коронацията на тъста си – крачета като кибритени клечки! (СНИМКИ)

Можете да обичате Меган Маркъл или да я смятате за натрапница в кралското семейство, само че едно не може да се отхвърли – всякя поява на някогашната актриса притегля оптимално внимание.

Жалко, че тези издания не се случват доста постоянно. След като се реалокира в Щатите, Меган се трансформира в аскет за известно време. Това обаче беше отчасти улеснено от втората бременност и раждането. Но в този момент дребната Лилибет е съвсем на две години и Маркъл може да се види доста рядко както на обществени събития, по този начин и просто на разходки.

Въпреки че в този момент обстановката стартира да се трансформира. Говори се, че това се дължи на коронацията на Чарлз III и на обстоятелството, че прокудената херцогиня не е била поканена там. А някои считат, че Меган е решила да влезе в политиката и по тази причина в този момент би трябвало да печели точки.

Както и да е, само че през последните седмици звездата се появи на обществено място за трети път. И този път провокира същинска лавина от мнения.

Хари (той към този момент се завърна вкъщи след коронацията на татко си) и Меган бяха снимани да напущат ресторант Sushi Bar Montecito в Санта Барбара със звезда Мишлен. И тези фотоси в този момент се разискват бурно в мрежата.

На първо място внимание, несъмнено. привлечени от променената фигура на Маркъл. Фактът, че тя най-сетне отслабна, почитателите откриха още по-рано. Но поради досегашните й тоалети беше невероятно да се реши тъкмо какъв брой.

Сега брачната половинка на Хари избра къса рокля за вечерта, която изцяло разкрива краката й. „ Приличат на кибритени клечки “, ужасиха се даже някои коментатори. И в действителност, от фрагментите ясно проличава, че Маркъл безусловно е мъчително слаба, а почитателите незабавно се запитаха дали това не е породено от паники около коронацията на крал Чарлз Трети и отхвърли на новия монарх да предложения снаха си на нея.

 Меган слаба

 Меган Маркъл кожа и кости

Меган Маркъл снимки
Legion Media

Няма обаче спор за облеклото. Този модел блейзър рокля на Хайди Мерик се назовава „ Наполеон “. И мнозина считат, че това не е инцидентен избор.

Маркъл, макар че приказва какъв брой тежък е бил животът й в двореца, към момента обича да акцентира кралския си статус и състояние.

Меган приключи визията си с чанта Cesta Collective и чифт типичен сандали Hermes Oran. Между другото, тази „ елементарна “ визия надали е доста скъпа по стандартите на самата херцогиня – към 2300 лв..

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР